top of page
Kaptein.png
stuck dame.png

Har du følelsen av å sitte fast?

Er du lei av å føle at du står fast i gamle mønstre som hindrer deg i å oppnå dine drømmer og mål? Kjennes det som om selvsabotasje holder deg tilbake fra å leve ditt beste liv? Det er på tide å bli kaptein i eget liv, og finne friheten, roen og gleden igjen. 

Kaptein i eget liv.png

Coaching som går i dybden

Hos Change Ahead tilbyr vi mer enn bare overfladiske løsninger. Vi går i dybden for å forstå de underliggende årsakene til selvsabotasje, og hjelper deg med å bryte ned barrierene som står i veien for din suksess. Vår tilnærming er helhetlig, det vil si vi er opptatt av alle aspekter som påvirker deg; tanker, følelser, kropp, tro eller spiritualitet og hvordan disse virker sammen. Vi avdekker underbevisste prosesser skapt i fortiden, og bidrar til at du kan skape nye meninger om deg selv og verden. Du oppnår endringer som varer, og som er tilpasset dine behov i nåtiden og fremtiden.

Hvorfor velge helhetlig coaching?
 • Dyp selvforståelse. Du vil forstå dine underbevisste prosesser og får innsikt i hva som er viktig for deg

 • Personlig vekst. Slutte med selvsabotasje og selvkritikk og gå for det du vil ha

 • Indre ro. Med nytt syn på deg selv og verden oppnår du balanse og harmoni. 

 • Varig endring. Vårt felles mål er å skape varige, positive endringer i ditt liv

Bestill en gratis og uforpliktende 30 minutters samtale

Er du klar for å ta det første skrittet mot frihet og et liv uten selvsabotasje? Vi tilbyr en gratis samtale for å hjelpe deg å komme i gang. Dette er en mulighet til å oppleve hvordan helhetlig coaching kan transformere ditt liv, helt uten forpliktelser.

I løpet av samtalen vil vi 

 • Utforske dine mål og dine utfordringer

 • Vise deg hvordan vår helhetlige tilnærming kan støtte deg

 • Skape en plan for dine neste skritt mot suksess

Ikke la selvsabotasje holde deg tilbake lenger. Bestill en gratis samtale i skjemaet nedenfor. Ta det første steget mot å bli kaptein i eget liv i dag. 

Bestill din gratis og uforpliktende samtale her: 

Indre ro. Tenk litt på det. Er det noe du har eller ikke har? Jeg møter mange høyt fungerende mennesker, som klarer seg godt i livet. De har jobb, hjem, familie og generelt ordnede forhold. Likevel går de med et stort savn, en lengsel etter ro - som kan virke uoppnåelig. Tro meg, dette er ikke noe du er født med eller ikke. Det kan læres.

google reviews.png

Dette mener kundene

"God veiledning hele veien."

"Jeg fikk raskt tillit til Marianne som coach. Hun er trygg, støttende, behagelig og tydelig. Samtidig lytter hun aktivt og får med seg sammenhenger jeg ikke har mulighet til å se selv."

"Resultatene hun oppnår, er imponerende."

"Marianne har struktur og oppfølging ordentlig på plass. I tillegg er hun observant og meget god på å se hvor skoen trykker."

Hvordan ser selvsabotasje ut?

Selvsabotasje kan ta mange former. Her er noen eksempler:

 • Å løpe fra idé til idé uten noen bestemt retning eller å sette dem ut i livet

 • Å jobbe altfor mye

 • Å distrahere deg selv, for eksempel dumpe ned i sofaen og scrolle eller binge på TV-serier.

 • Å gjøre alt for alle andre, men ikke noe for deg selv

 • Å overanalysere, prøve å løse problemer i hodet, men ikke komme noen vei

overarbeidet.png
Scrolle.png
Overtenke.png

Min egen historie

Jeg hadde alt på stell. God utdannelse og jobb, god økonomi, hjem og familie. Jeg var den som "klarte alt". Kom meg også gjennom motgang i livet og landet på begge bena. Men det var utad. På innsiden var jeg verdensmester i selvkritikk, på grensen til selvforakt. Jeg var usikker og nesten konstant urolig. Og grunnen til at jeg "klarte alt" var at jeg var utrolig dårlig til å vise sårbarhet, be om hjelp og motta hjelp. Tendensen i vanskelige tider var å trekke meg unna folk, isolere meg, når det jeg egentlig trengte var støtte.

Alt lå til rette for meg sett utenfra. Men gleden uteble og gnisten manglet. Jeg opparbeidet etter hvert en intens trang etter å utvikle meg. Da jeg hadde gått i lang tid med denne trangen meldte jeg meg på en coachutdanning. Jeg ante ikke da hva jeg gikk til, men det er definitivt noe av det beste jeg har gjort! Gnisten jeg hadde savnet ble tent, og jeg ville bare lære mer og mer. Jeg ville bruke disse fantastiske verktøyene til å utvikle meg selv, og etter hvert også andre mennesker.
 

IMG_20220804_190010.jpg

Jeg er utdannet innenfor både NLP og nevrosemantikk, og har  mange kraftfulle verktøy i kassen min. Nå har jeg ved hjelp av andre fantastiske coacher ikke bare funnet verktøy, men også min egen frihet og motet til å satse og gå etter det jeg ønsker meg. Jeg kan nå si at jeg er kapteinen i mitt eget liv.

Jeg er overbevist om at alle kan oppnå denne fantastiske endringen jeg selv har vært gjennom, og jeg blir veldig gjerne en del av din reise og din endringsprosess hvis du føler deg klar.

Med litt hjelp på veien kommer du fortere til mål

De som benytter seg av en profesjonell Coach, har valgt dette for å slippe å gå gjennom prosessen alene. Om du kjemper med indre uro, mangler drivkraft eller har lagt bak deg en krevende situasjon som har satt spor, så vil prosessen ta kortere tid sammen med en profesjonell Coach.

Jeg er trent i å hjelpe mennesker å bli trygge i seg selv. Ved å fokusere på og finne de underbevisste tankene, vil vi bruke praktiske og effektive metoder som vil hjelpe deg i gjennomgå en positiv endring.

Med min kunnskap vil jeg gi deg de rette verktøyene til å rydde opp og finne roten i utfordringene dine. Fra å være der du er nå, til å komme dit du vil - veileder jeg deg til å bli den beste versjonen av deg selv.

Meld deg på nyhetsbrev

Takk for at du abonnerer

bottom of page