top of page
Marianne hav_edited.jpg

CHANGE AHEAD

Fra der du er til dit du vil.

Finn veien til varig endring

LITT OM CHANGE AHEAD

Jeg startet firmaet etter endt coachutdanning. Navnet har dobbel betydning; "Forandring forut", men også "Forandre et hode". For det er i hodet det sitter, og derfra vi kan hente ut potensialet for å komme dit vi vil. Med støtte av en coach, og med egen innsats. 

Jeg brenner for menneskers trivsel. Jeg ønsker at alle skal ha det bra - hjemme, på jobb og skole og andre steder. Det er mulig å få det godt med seg selv - og med andre. - Og da kan du komme akkurat dit du vil. 

Samtale_edited
Mission accomplished team_edited
Mission accomplished_edited

HVA JEG TILBYR

Jeg kan bidra til vekst og utvikling - for deg personlig, for ditt team eller din bedrift 

Therapy session

JOBB MED MEG 1 TIL 1 

Personlig vekst

Om du ønsker å utvikle deg som leder, underviser, forelder, partner  eller helt og holdent for din egen del. Dette er for deg som vet at ønsker endring. Det kan for eksempel handle om endring av tankemønster, adferd og strategier. 

KURS, FOREDRAG OG WORKSHOPS

Få mest mulig ut av teamet ditt

Undersøkelser viser at når det er trivsel og godt arbeidsmiljø på en arbeidsplass vil dette ha positiv effekt på resultatene.

 

Lyst til å vite mer om hva som motiverer hver enkelt medarbeider? Prøv mitt konsept "Flytsamtalen". 

Skal dere i gang med strategiutvikling eller innovasjon? Jeg skreddersyr workshoper til deres formål.

UX Design Team

REFERANSER

Fornøyde kunder

Jeg tok kontakt med Marianne fordi jeg følte at jeg trengte litt hjelp til å ta et vanskelig valg. Jeg hadde kjørt meg litt fast i jobben og fikk en unik mulighet til å velge noe nytt. Jeg er veldig glad jeg tok kontakt. Marianne tok systematisk tak i oppgaven å rydde og skape fokus. Det førte til at min vaklende på den tiden vaklende selvtillit gradvis ble bygget opp igjen.

Mann, 

This is your Testimonial quote. Use this space to share customers’ reviews about you, your services and exciting success stories. Get your visitors excited to work with you!

Quinn Davis

This is your Testimonial quote. Use this space to share customers’ reviews about you, your services and exciting success stories. Get your visitors excited to work with you!

Sandy Williams

KONTAKT

Adresse:

Hyllelia 6A

4622 Kristiansand

Telefon: 94501712

Takk for din melding!

bottom of page