top of page

5 podkaster å sjekke ut

Podkast har blitt veldig populært å både lage – og lytte til. Her er noen av mine lyttetips hvis du som meg er interessert i å utvikle deg og lære nye ting om mental helse, personlig vekst, relasjoner, kommunikasjon og ledelse. Her kan du lytte til eksperter og inspirerende personer som deler sin kunnskap og sine erfaringer om et bredt spekter av temaer. Blant disse finner du også gode muligheter til å trekke på smilebåndet. Enjoy!Level up med Anniken Binz

Level up er en podkast som tar for seg personlig utvikling og hvordan vi kan leve et bedre liv. Programleder Anniken Binz er mentaltrener og terapeut, og i podkasten deler hun forskningsbasert kunnskap og gode tips om hvordan vi kan utvikle oss selv på forskjellige områder av livet. Ved å ta i bruk verktøyene som deles i denne podkasten og jobbe aktivt med mental trening vil du kunne få mer energi, overskudd og motivasjon, og skape deg det livet du drømmer om.


Gi litt mer f*en

Det er komiker Tommy Steine og forfatter og terapeut Geir Wigtil som står bak denne podkasten. Den handler først og fremst om psykisk helse – formidlet med humor og varme, basert på fagkunnskap og egne erfaringer. Podkasten handler også om alt det andre som gjør det fint, fælt, lett, vanskelig, plagsomt, kult, kjedelig, lærerikt og morsomt å være et helt vanlig menneske som lever et helt vanlig liv. Podkasten er perfekt for deg som ønsker å le litt mer og ta deg selv litt mindre seriøst.


Changing Minds med Mentalskolen

I Mentalskolens podkast snakker de om hvordan man kan skape endringer for å få det bedre og oppnå det man ønsker seg. Jeanette Sleveland, Mariann Deila og Kristin Klæboe deler egen innsikt og erfaringer, og intervjuer interessante gjester. Fokuset er på mental helse og å fremme psykisk helse og forebygge psykiske lidelser. De ønsker med denne podkasten å knuse myter og vranglære, og de knytter coaching og mental trening til forskning innen psykologi og nevrovitenskap.


Lederpodden

Programleder er organisasjonspsykolog Tor Åge Eikerapen, og sammen med spennende gjester går han inn på temaer innen ledelse, arbeidsliv og karriereutvikling. Her er det gode muligheter til å utvikle dine kunnskaper og ferdigheter inne disse temaene. Podkasten baserer seg på erfaringer, forskning, moderne ledelsesteorier og psykologi. Dette er Norges mest hørte ukentlige podkast om ledelse.


Relasjonspodden

Relasjonspodden med Dora og Kjersti er en podkast som tar for seg relasjoner og mellommenneskelige forhold. Programlederne, Dora Thorhallsdottir og Kjersti Idem, er begge terapeuter med lang erfaring innenfor fagfeltet. I podkasten svarer de på lytternes spørsmål om relasjoner, og de deler gladelig av sin kunnskap og egne erfaringer og gir tips om alt som har med mellommenneskelige forhold å gjøre. Og dette gjør de på en lettfattelig, varm og humoristisk måte.

14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarii


bottom of page